مرد ها و زن ها بايد داراي فرصت ها و حقوق مساوي باشند. ولي در خيلي از جامعه ها ن حتي اندازه نصف حقوق مرد برخوردار نمي باشند. نظر به قانون أساسي خيلي از كشور هاي جهان، مرد و زن مساوي بود ولي در عمل چنين نمي باشد. حقوق مساوي به اين معني است كه به طور مثال بايد هم مرد و هم زن داراي تصميم شخصي راجع بدن و تمايل جنسي داشته باشد كه متاسفانه ن داراي همچون حقوق نيست. خيلي كشور هاي جهان مشهور به داشتن بهترين جامعه دموكراسي مي باشد ولي تا هنوز در هيچ كشور جهان مرد و زن در عمل مساوي به شمار نرفته اند. چرا تقريبا تمام ثروت مندان و ميليادر جهان مرد هستن و زن خيلي كم؟ اين عوامل مربوط چه چيزي مي شود؟ در تقريبا تمام جامعه هاي مختلف، زن مصروف كار هاي خانه و نگهداري أطفال مي شود و داراي وقت كافي براي كار كردن كافي پيدا نمي كنند. ازينرو ن اغلباً حقوق بازنشستگي كم تري بر خورد دار هستند. به طور مثال، سويدن يك از بهترين جامعه مساوي و دموكراسي به شمار مي رود ولي هنوزم زن ها قسمي كه مرد ها حق دارند را ندارند. به طور مثال ن و مردان يك شغل مشابع را انجام مي دهند ولي ن معاش كم تري مي گيرند. ن خيلي وقت ها نظر به چهره ظاهري و طرز لباس پوشيدن مورد قضاوت ديگران قرار مي گيرند. تقريبا تمام سوٌ استفاده هاي جنسي از طرف مردان بلاي ن قرار مي گيرند. چرا ؟ چرا بعضي مردان از كار كردن كمك كردن در أمور خانه آر مي كشند؟ (هر كسي با داشتن جسم مردانه، مرد نمي شوند ولي هر كسي با داشتن جنس دخترانه، دختر.) يك مثال خوب كه خودم شاهد هستم اين است كه بعضي از دختران در افغانسان مجبور به پوشيدن لباس مردانه مي شوند تا مورد آزار ساير مردان قرار نگيرند. آيا داشتن همين غيرت كار كردن كافي نيست؟ آيا كار كردن جرم است؟

ديدگاه زن از نظر اسلام!

سؤالي كه بنده هميشه در ذهنم دارم اين است كه چرا در كشور هاي إسلامي زن نمي تواند در رتبه هاي بزرگ سياسي و دولت كار كنند؟ به طور مثال چرا يك زن نمي تواند ريس جمهور و يا حتي يك قاضي شود؟ ويا هم چرا زن نمي تواند أمام جماعت باشد؟ مگر زن از ديدگاه اسلام چه چيزي نسبت به مرد كم دارد؟ چرا در مسّله ارث، زن ها نصف مرد ارث مي برند؟ مگر زن نصف مرد ها ارزش دارند؟ و چرا از ديدگاه اسلام، يك مرد حق دارند همزمان به چندين زن ازدواج كند ولي زن ها نه؟ در جامعه إسلامي زن حق ندارد بودن اجازه شوهرش بيرون برود؟ و اگر بدون اجازه بيرون برود، مرد حتي حق لت و كوپ كردن را هم دارد. در اسلام جنسيت مقدم تر بر انسانيت است. در اسلام حق مرد و زن ذكر شده ولي حقوق إنسان و حقوق بشر ندارند؟

حقوق ,ن ,كردن ,مساوي ,جامعه ,اسلام ,تقريبا تمام ,حقوق مساوي ,كردن كافي ,بهترين جامعه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

باربری و اتوبار زخم های استومی تخفیف ویژه کلاس های آموزشی تخصصی در تبریز اندروید77-دانلود نرم افزار وبازی اندروید من، ایکتیوز و زندگی عسل مادر